CND VINYLUX

Waarom heb ik gekozen voor CND

Ik wil u als professional graag een hoogwaardig product aanbieden, met CND heb ik dat in handen. Wilt u geen acryl- of gelnagels die u er letterlijk af moet vijlen en de nagelplaat beschadigd, maar wel een nagellak die minimaal een hele week blijft zitten? Dan is  CNDVINYLUX de enige juiste keuze. 

CND met VINYLUX™ zorgt voor een snellere applicatie in slechts twee stappen (omdat de basecoat bij de lak ingebouwd is) tegenover de traditionele drie stappen van traditionele nagellak. De VINYLUX™ top coat gaat vergeling van de color coat tegen en beschermt de color coat door een unieke houdbaarheid en hardheid bij blootstelling aan natuurlijk licht. 

Tevens biedt de VINYLUX™ color coat een superieure aanhechting dankzij de ingebouwde base coat en heeft een kortere droogtijd (slechts 8,5 min.) dan traditionele nagellakken. De topcoat hardt uit in daglicht waardoor de polish naarmate de week vordert sterker en sterker wordt. Zeg vaarwel tegen vergeelde nagels, gechipte lak en elke dag weer opnieuw lakken en lakken!

Linda